Prima gesitueerd voor alle vervoer

Het op- en overslagterrein Ecopark aan de rand van Breda is eenvoudig bereikbaar voor alle vrachtvervoer. Niet zonder reden lossen de gemeenten Breda en Oosterhout het afval hier wekelijks met meer dan vijftig inzamelvoertuigen om het vervolgens door grotere vrachtwagens naar de afvalcentrales verder te distribueren.

Als logistiek kruispunt van West-Brabant is het park gesitueerd op het bedrijventerrein De Krogten. Ideaal ten opzichte van het Bredase centrum, maar vooral ook door de ontsluiting buiten de stad: de snelwegen (A16, A59 en A27) in de buurt zorgen voor een perfecte bereikbaarheid voor vrachtvervoerders.

Opslag en overslag met toekomst

De ligging aan de rivier De Mark maakt de locatie ook voor bulkvervoer goed toegankelijk. Over niet al te lange tijd zal Ecopark over water bereikbaar zijn vanaf het Volkerak en het Hollandsdiep. Dan is ook o.a. de Moerdijk binnen handbereik.

Naar aanleiding van de groeiverwachting is de gehele locatie in 2015 opnieuw ingericht. Het 2,4 hectare grote Ecopark is volledig nieuw bestraat en geschikt als beveiligde container- en vrachtwagenstalling. Daarnaast maakten de verouderde gebouwen plaats voor servicegerichte nieuwbouw.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor de opslag en afvaloverslag van uw bedrijf? Wij informeren u graag.