Moderne en veilige opslag en stalling

Met een uitgestrekt terrein biedt Ecopark Breda ook grootste kansen voor bewaring van een grote diversiteit aan waardevolle eigendommen als bijvoorbeeld een vrachtwagenstalling.

Voor de tijdelijke opslag van afval beschikte het park al over een overdekte loods met een vergunde jaarcapaciteit van ruim 180.000 ton voor gft, huishoudelijk afval, grof afval en bijna alle overige voorkomende afvalstoffen uit de Gemeente Breda en Gemeente Oosterhout.

De ligging vlakbij drie snelwegen en aan het water maakt Ecopark tot een ideale locatie om ook goederen, containers en vrachtwagens te stallen. Om daarvoor goed te zijn toegerust, werd in 2015 de gehele locatie opnieuw ingericht. Het 2,4 hectare grote op- en overslagpark is volledig bestraat en de verouderde gebouwen hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouw. Het uitgestrekte terrein kreeg daarmee uitstekende mogelijkheden voor de uiteenlopende opslag. En duurzaamheid kreeg hierbij prioriteit.

Service en surveillance

Om het nieuwe kantoor voor verplichte aan- en afmelding bij de portier kan geen enkele bezoeker heen: netjes en servicegericht. Het hele terrein is voorzien van een ‘state-of-the-art’ systeem van bewakingscamera’s: niemand betreedt Ecopark ongezien en goederen en transportmiddelen worden zo 24×7 uur in de gaten gehouden.

Om ook containers per schip te kunnen ontvangen, worden er aan de kade op termijn faciliteiten ingericht.

Wilt u meer weten over uw diverse opslagmogelijkheden? Wij informeren u graag.